Tervetuloa seuraamaan blogiani. Kirjoitan blogissani kiinteistönvälittäjän elämästä, ajankohtaisista asuntokaupan teemoista ja yleisesti maailman menosta. Ensimmäinen postaukseni koskee alkanutta kesää ja kysymys kuuluu- Käykö asuntokauppa kesäaikana?

  

Todella monet asiakkaat ovat olettaneet, että asuntokauppa hiljenisi kesällä olemattomiin. En tiedä mistä ajatus on peräisin mutta tämän olettamuksen saa kumota lähes päivittäin asiakkaiden kanssa keskustellessa. 

Ensimmäiset hellepäivät on vietetty ja ihmiset ovat suunnaneet rannoille ja kesämökeille. Kesän alku ja etenkin alkukesän ensimmäiset hellejaksot näkyvät kyllä ostajien vähemmässä aktiivisuudessa mutta sen jälkeen tilanne tasoittuu ja kesä onkin aivan erinomaista myyntiaikaa! 

Kesä- ja heinäkuu ovat olleet aina parhaita myyntikuukausiani, vuosi toisensa jälkeen. Varsinaista kesälomaa en ole koskaan viettänyt, koska kesällä on niin mukava tehdä töitä ja kauppaa. Muutama lomapäivä silloin tällöin ja viikonloppuvapaat riittävät oikein mainiosti. 

Kesällä pihat ovat kauneimmillaan, valoisat illat pidentävät työpäiviä ja ihmiset ovat kesäisellä mielellä. Kesäaikana asuntomarkkinoilta puuttuvat ns. ”sauvakävelijät”eli ihmiset jotka kiertävät näytöillä ilman suoria ostoaikeita. Kesällä liikkeellä ovat tosiostajat ja asunnon ostoon on useimmiten todellinen tarve. Eli rohkeasti vaan myymään ja ostamaan myös kesällä, mikäs sen vaivattomampaa kuin olla vaikkapa mökkeilemässä ja koti myydään sillä aikaa. 

Aurinkoisia kesäpäiviä kaikille tasapuolisesti! 🙂

 

 

Ota yhteyttä
close slider
Nina Julkunen

gsm 040 724 0222

nina.julkunen@huom.fi