Aktiivista myyntiä ja ystävällistä palvelua, tyytyväisyystakuulla!

 

Olen hyvistä myyntituloksistani palkittu energinen ja aikaansaava myyjä. Kauppatieteellinen yliopistokoulutukseni, teknillinen AMK koulutukseni ja vuosien työkokemukseni myynnissä, asiakaspalvelussa ja yrittäjänä ovat antaneet erinomaiset eväät menestykseen kiinteistönvälitysalalla. Olen suorittanut myös laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon(LKV). 

Hyvät neuvottelutaidot, innostus työhöni ja halu palvella asiakkaitani auttavat saavuttamaan parhaan lopputuloksen. Tarjoan nopeaa ja luotettavaa palvelua, kelloon katsomatta.

***VUODEN MYYJÄ 2018-palkinto***

Tutustu avoimiin asiakaspalautteisiini tällä sivulla- 160 asiakastani on antanut arvionsa palvelustani. 

Uusi Porvoontie 742

01120 Västerskog

Toimialueeni on pääkaupunkiseutu ja Itä- Uusimaa.

I provide services also in English.

”Koko myyntitapahtuma aina kaupantekoa myöten ei olisi voinut sujua paremmin. Ninan ammattitaito on huippuluokkaa ja motivaatio työhön näkyy kaikessa mitä hän tekee. Suosittelen lämpimästi!”

”Saimme aina halutessamme yhteyden välittäjään. Hän antoi kaiken haluamanne informaation ja tarvittaessa selvitti asiat nopeasti.”

”Kaikki sujui erittäin ammattimaisesti, ystävällisesti ja helposti. Asuntomme arvionti onnistui hyvin ja meidät pidettiin ajan tasalla siitä missä mennään kun näytöt alkoivat. Kaikesta paistoi hyvä tuntemus alasta ja ajasta eli ammattitaito ja -ylpeys. Asunnon ostajat vaikuttivat myös tyytyväisiltä välittäjän toimintaan. Vahva suositus.”

”Asuntoa ostaessamme yhteistyö Ninan kanssa sujui mutkattomasti ja jouhevasti aina ensimmäisestä yhteydenotosta kaupantekotilaisuuteen asti!”

”Asiat sujuivat kaikin puolin erittäin hyvin. Välittäjä piti aktiivisesti yhteyttä ja informoi hyvin tilannetta. Lisäksi välittäjä oli erittäin ystävällinen ja hänen kanssa oli mukava asioida. Välittäjälle kuuluu suuri kiitos syntyneestä kaupasta.”

Ota yhteyttä
close slider
Nina Julkunen

gsm 040 724 0222

nina.julkunen@huom.fi